Gender Reveal taart met foto van jouw kindje

Gender Reveal taart met foto van jouw kindje

Wil je op een verrassende en unieke manier het geslacht van je kindje te weten komen of bekend maken aan familie en vrienden? Denk dan eens aan een gender reveal taart met foto van jouw kindje. In samenwerking met Bakkerij Otten zorgt 3D4U voor een spannend, smakelijk en feestelijk moment: is het een jongen of een meisje?! Als je zelf ook verrast wilt worden, geven wij het geslacht van jullie kindje door aan de bakker. Hij zorgt voor een blauwe of een roze vulling. De mooiste echofoto van jullie kindje delen wij met de bakker en zo wordt de gender reveal taart echt uniek en heel persoonlijk. Een zoete eerste kennismaking met jullie kindje.

NB: Via Babyecho 3D4U ontvang je 10% korting op de gender reveal taart van Bakkerij Otten.