Nieuw bij 3D4U: de gender reveal ballon!

Nieuw bij 3D4U: de gender reveal ballon!

Bij 3D4U maken we van de echo voor geslachtsbepaling echt een feestje! Kom met z’n tweetjes of samen met je familie (grote broer/zus, opa en oma) bij ons langs en ontdek het geslacht van jullie kindje.

Wil je daarna ook de rest van je familie en vrienden verrassen tijdens een gender reveal party of baby shower? Dan heeft 3D4U is leuks voor jou: een helium ballon gevuld met roze of blauwe confetti! Een feestelijke manier om het geslacht van jullie kindje te onthullen aan familie en vrienden.

Wil je zelf ook verrast worden tijdens de gender reveal party of baby shower? Ook dat kan bij 3D4U. Onze ervaren echoscopiste kijkt of het een jongetje of meisje is en vult, in een andere ruimte, jullie ballon. Neem de ballon mee naar jullie feestje en laat je verrassen.

De gevulde ballonnen met helium en roze of blauwe confetti zijn verkrijgbaar voor slechts 10 euro. Allemaal leuke keuzes bij 3D4U.