Ja! Je kan weer genieten van je zwangerschap bij 3D4U!

Ja! Je kan weer genieten van je zwangerschap bij 3D4U!

Nu de Corona-maatregelen steeds meer worden versoepeld is het eindelijk weer mogelijk om te komen genieten van je zwangerschap bij Babyecho 3D4U. Wel een beetje in aangepaste vorm, maar dat mag de pret niet drukken. Vanwege de beperkte ruimte in de praktijk en de veiligheidsprotocollen kan je op dit moment uitsluitend alleen of samen met je partner komen kijken naar jouw/jullie kindje. Andere gezins- of familieleden kunnen nu helaas niet mee naar binnen in onze praktijk. Het bezoek wordt gefilmd, zodat je dit achteraf kunt delen met je liefsten. En uiteraard mag je zelf ook video’s en foto’s maken van jouw/jullie bezoek aan onze praktijk.

Bij Babyecho 3D4U maken we van elke echo echt een feestje! Zeker nu het eindelijk weer kan 🎉 We nemen de tijd om in alle rust en met alle aandacht naar jullie kindje te kijken en contact te maken met jullie kindje. Maak snel een afspraak!

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kan je het beste een e-mail sturen naar [email protected]
Het is dan handig om de volgende zaken te vermelden in je e-mail:

  • wat is de achternaam van de baby?
  • hoeveel weken ben je zwanger?
  • hebben jullie een voorkeur voor een datum, een tijdstip of een periode voor de echo?
  • welk pakket heeft jullie voorkeur?
  • op welk telefoonnummer zijn jullie te bereiken?

Tot snel bij Babyecho 3D4U!