homw

Welkom bij Babyecho 3D4U

Allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Bij 3D4U kom je om te om te genieten van het mooie ongeboren kindje.

 

De zwangerschap; maanden van onzekerheid, vragen en verlangen. Er komt veel op de aanstaande vaders en moeders af; veel informatie, keuzes, adviezen, vragen, etc. Maar ook momenten dat je behoefte hebt om even in de zwangere buik te kijken.

 

Bij 3D4U bestaat deze mogelijkheid in een warme, ongedwongen sfeer op ieder geschikt moment. Heel intiem samen met je partner, met je gezin opa’s en/of oma’s of andere familieleden, alles kan. De echoscopiste maakt op jullie verzoek een bijzonder echomoment.

Unieke camera

Nieuw bij babyecho 3D4U is de mogelijkheid om beelden van jezelf en eventueel publiek vast te laten leggen. Een unieke ervaring!

Voor en na

Zie de gelijkenis van een 3D echo
en de baby na de geboorte!

Goed om te weten

Impressie van werkwijze
en locatie Babyecho 3D4U

Wie maakt de echo

Ik ben Carla Schilder. Meer dan 25 jaar maak ik echo’s in de zwangerschap. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan als medisch echoscopiste in het ziekenhuis en voor de verloskundigen in de regio. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk, waar ik al mijn ervaring combineer met de beste apparatuur en een ontspannen, intieme sfeer. Zonder de stress of spanning die een medische echo met zich mee kan brengen. Gewoon even lekker ontspannen kijken naar jullie kindje.

 

Tijdens jullie echo bezoek ga ik de baby zo goed mogelijk in beeld brengen en de mooiste beelden vastleggen.

 

Ik maak van iedere echo iets bijzonders; een unieke toevoeging aan de zwangerschap! De afspraak op een voor jullie goed moment in de zwangerschap. Een datum en tijdstip die jullie goed uitkomt, leuk op de vrije dag, in de vakantie of op een speciale dag. Graag neem ik ruim de tijd voor jullie bezoek aan onze echopraktijk.

carla_03

KOSTEN

Hieronder vindt u onze pakketten mochten jullie liever een ander moment, of willen afwijken van onze standaard pakketten mail of bel mij dan gerust.
babyecho3d4u_pakket_S
babyecho3d4u_pakket_m
pkt_3decho_0-03
pkt_3decho_0-04