Hoera, het is een jongen/meisje!

Hoera, het is een jongen/meisje!

De geslachtsbepaling is een feestje bij Babyecho 3D4U!  Na een positieve zwangerschapstest volgde het eerste spannende trimester. Blijdschap, ongeloof, geluk en onzekerheid wisselen elkaar af. Je hebt afspraken gehad bij de verloskunige en hebt een hele lading aan informatie over je heen gehad. Hopelijk was het een goed eerste trimester, maar het kan ook zijn dat de misselijkheid en andere kwalen je behoorlijk hebben opgebroken.

En dan…is het na de 13 weken eindelijk tijd voor een feestje; de geslachtsbepaling! Wat zou het zijn? Kloppen je vermoedens? Een superleuk moment om naar uit te kijken. Wij nemen daar met liefde alle tijd voor en maken er een feestje van. En…alles kan! Het geslacht kan bekend worden gemaakt tijdens de echo. Of misschien wil je het geheimpje nog even bewaren en wil je de uitslag in een gesloten envelop of in een party popper mee naar huis nemen.

Je mag samen met je partner langskomen, maar visite is ook welkom tijdens de echo. Dus neem gerust je liefste(n) mee om dit bijzondere moment samen te beleven. Het hele bezoek wordt gefilmd, als je dat wilt, en zo kan je nog jarenlang genieten van jouw/jullie eerste reactie.