Welkom bij Babyecho 3D4U

Allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Bij 3D4U kom je om te genieten van het mooie ongeboren kindje.

 

De zwangerschap; maanden van onzekerheid, vragen en verlangen. Er komt veel op de aanstaande vaders en moeders af; veel informatie, keuzes, adviezen, vragen, etc. Maar ook momenten dat je behoefte hebt om even in de zwangere buik te kijken.

 

Bij 3D4U bestaat deze mogelijkheid in een warme, ongedwongen sfeer op ieder geschikt moment. Heel intiem samen met je partner, met je gezin opa’s en/of oma’s of andere familieleden, alles kan. De echoscopiste maakt op jullie verzoek een bijzonder echomoment.

MAAK EEN AFSPRAAK

Unieke camera

Nieuw bij babyecho 3D4U is de mogelijkheid om beelden van jezelf en eventueel publiek vast te laten leggen. Een unieke ervaring!

Voor en na

Zie de gelijkenis van een 3D echo
en de baby na de geboorte!

Goed om te weten

Impressie van werkwijze
en locatie Babyecho 3D4U

Waarom 3D4U?

 • Het echo bezoek wordt gefilmd: hoe reageer jij als je hoort dat het een jongen of meisje is?
 • Iedereen die je lief is, mag mee! Een feestje voor broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, oom, tantes, vrienden en/of vriendinnen. Samen kindje kijken!
 • We nemen de tijd om in alle rust en met alle aandacht naar jullie kindje te kijken en contact te maken met jullie kindje.
 • De echo is altijd met geluid
 • Kom langs op het moment dat het jullie schikt (6 dagen per week)
 • Je krijgt foto’s (digitaal en in een boekje) die je kunt gebruiken voor de bekendmaking van het geslacht, de babyshower of de aankleding van de babykamer.
 • Voor de mooiste foto’s nemen we de tijd om een goede ligging van jullie kindje af te wachten
 • Geen wachttijden
 • Geen medische benadering, wel uitleg van wat je allemaal ziet en wat er in je buik gebeurt
 • Geen haast omdat jouw pretecho tussen andere afspraken van een spreekuur in zit
 • Gratis parkeren voor de deur

TARIEVEN

Hieronder staan onze pakketten. Als je liever op een ander moment een pretecho wilt, of af wilt wijken van onze standaardpakketten. Mail of bel mij dan gerust.

Over 3D4U

Ik ben Carla Schilder. Al meer dan 25 jaar maak ik echo’s in de zwangerschap. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan als medisch echoscopiste in het ziekenhuis en voor de verloskundigen in de regio. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk waar ik al mijn ervaring combineer met de beste apparatuur en een ontspannen, intieme sfeer. Zonder de stress of spanning die een medische echo met zich mee kan brengen. Gewoon even lekker ontspannen kijken naar jullie kindje.

Tijdens jullie echobezoek ga ik jullie kindje zo goed mogelijk in beeld brengen en de mooiste beelden vastleggen. Kwaliteit staat bij mij voorop en ik ben dan ook aangesloten bij BEN, Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland.

Ik maak van iedere echo iets bijzonders; een unieke toevoeging aan de zwangerschap! De afspraak is op een voor jullie goed moment in de zwangerschap. Een datum en tijdstip die jullie goed uitkomt, leuk op een vrije dag, in de vakantie of een speciale dag. Graag neem ik ruim te tijd voor jullie bezoek aan mijn echopraktijk.