Tarieven

Nu al op de film

Duur: 15 minuten

2D echo

Fotoboekje met meerdere foto's

Digitale beelden met beveiligde Vimeo link

Is de zwangerschap minstens 7 weken en kun je/jullie niet wachten? Dan bieden we je een 2D echo van het kleine vruchtje. Als het goed is kunnen we een hartje zien kloppen. We leggen deze beelden van het prille begin vast. Je krijgt een foto en een beveiligde link naar beeldopnames van de echo die je via internet kunt bekijken en downloaden. Nu zijn de beelden bij de hand om terug te zien op smartphone of iPad.

Geslachtsbepaling op film

Duur: 20 minuten

Geslachtsbepaling

2D echo, mits mogelijk ook 3D en 4D opname

Fotoboekje met meerdere foto's

Digitale beelden met beveiligde Vimeo link

Ben je 14– 24 weken zwanger en wil je zien of het een jongetje of een meisje is? Wij geven niet alleen antwoord op deze vraag, maar wij leggen ook jullie reactie op dat moment vast zodat je dit later met je familie of je kindje, als het groot genoeg is, kunt herbeleven. Je krijgt een 2D echo (en als de beeldvorming het toelaat maken we ook al 3 en 4D beelden), een fotoboekje met een aantal foto’s en een beveiligde link naar beeldopnames van de echo die je via internet kunt bekijken en downloaden.

Samen kindje kijken

Duur: 20 minuten

2D echo

Fotoboekje met meerdere foto's

Je mag zelf foto’s maken van je kindje

Familie mee

Flexibele afspraakmogelijkheden

Bij deze 2D echo na 24 weken zwangerschap wordt de baby duidelijk in beeld gebracht. We kunnen rustig genieten van de baby en een mooie opname maken in beeld en geluid. Zeker een andere beleving dan een medische echo. De uitleg en jullie reactie op film.

Echo op USB of hele echo op film

Duur: 30 minuten

2-/3-4D echo

Keuze uit USB of film met beveiligde Vimeo link

Ben je in de tweede helft van je zwangerschap? Dan bieden wij jullie een unieke echo beleving (de mooiste beelden krijg je doorgaans vanaf 28 weken). Vanaf 28 weken zwangerschap is je baby rond 1000 gram en heeft je baby al was “spekjes”. Die geven mooie echo beelden.
De foto’s en AVI-files in 2-3/4D worden vastgelegd op een USB stick in sepia kleur en je krijgt een aantal foto’s mee in een fotoboekje. Mooi om terug te kijken, uit te printen of te delen.

Echo op USB en met film

Duur: 40 minuten

2-/3-4D echo

Foto op USB stick en fotoboekje met meerdere foto's

Digitale beelden met beveiligde Vimeo link

Is de zwangerschap tussen de 24 en 34 weken en wil je/jullie de hele echo mee naar huis; dan is dit pakket echt iets voor jou. De mooiste beelden krijg je doorgaans vanaf 28 weken, dan is je baby rond 1000 gram en heeft de baby al was “spekjes”. Die geven mooie echo beelden!

 

Dit pakket bevat een heerlijk echo moment in de zwangerschap samen met eventuele visite.

Er worden dan mooie 3/4D  beelden gemaakt van het kindje in de buik!

De echo beelden gemengd met beelden opgenomen in de echokamer worden dan via de mail gestuurd (linkje via Vimeo, met uniek wachtwoord). Leuk om nog lang van na te genieten en later voor het kindje om terug te kijken. Daarnaast krijg je/jullie een USB stick met AVI-files en foto’s in sepia kleur. Mooi om terug te kijken, uit te printen of te delen.

Tenslotte ontvang je een fotoboekje met foto’s direct klaar.

Zwangerschap in beeld

Volg je zwangerschap van begint tot het eind tijdens drie pretecho’s

Rond 12 weken: het is nu echt al een kindje; hartje op de film

Tussen 16-24 weken: geslachtsbepaling

Tussen 24-34 weken: samen kindje kijken

2D echo, en zoveel mogelijk 3D en 4D opname

Fotoboekje met meerdere foto's

Alle echo’s vastgelegd op USB en film via VIMEO

Familie mee

Flexibele afspraakmogelijkheden

Wij hebben ook cadeaubonnen

Wij verkopen ook cadeaubonnen van 3D4U! Het bedrag is zelf te bepalen.
Bonnen kunnen telefonisch of per email besteld worden en -op afspraak- afgehaald en betaald worden in onze praktijk. Indien u niet in staat bent de bon op te halen kan deze in overleg ook opgestuurd worden. Het verschuldigde bedrag dient dan vooraf gestort te worden op rekeningnr NL69RABO0117222828.